Hvordan Sitere Retningslinjer Ama | js-fks.com
Delia Smith Stek Poteter | Geico Ad Agency Of Record | Lucy 2014 Full Movie Online Gratis | Han Solo Carbonite | H & M Divided Collection | Pokemon Fire Red X | Damien Hirst Art | The North Face Lucia Hybrid Down Jacket | Tørrsprukket Fingertupp Årsaker

Hvordan unngå plagieringVideoen nedenfor gir deg svar på noen sentrale spørsmål om hvordan du unngår plagiering. Du må sørge for å oppgi kildene du har brukt i oppgaven din, for å unngå plagiering. Lær deg hvordan du refererer til kilder. Du bør holde god. Var denne teksten stort sett grei? Trykk på Ja eller Nei og skriv ei tilbakemelding med ris, ros eller begge delar. Vi svarar ikkje på tilbakemeldingane, men les dei nøye. Universitetsbiblioteket, 2008. Sekundærkilder Dette er en referanse som du har lest om i et dokument uten å ha lest original teksten. Du skal da vise til både verket som du har lest og den referansen som du. REFERANSEVERKTØY. EndNote — program for å lage referanser og litteraturlister. Zotero — et verktøy til hvordan samle, organisere, sitere og dele referanser. Kom i gang med Zotero — en brukermanual fra UiO. Mendeley — et verktøy til hvordan samle, organisere og sitere referanser. Det er også mulig å dele referanser i en gruppe.

Denne artikkelen ble først publisert i 2014. Artikkelen inneholder hovedoversikten over hvordan du fører referanser i teksten og i litteraturlisten innen stilene APA, Chicago, Vancouver og Harvard. Den tar deg samtidig videre til andre nettsider som tar for seg særtilfeller du kan støte borti. Denne eksempelsamlingen gir generelle anbefalinger om hvordan du refererer til en rekke forskjellige kilder og hvordan du setter dem opp i referanselisten basert på APA-stilen. Det er tillatt å sitere fra et offentliggjort verk i samsvar med god skikk og i den utstrekning formålet betinger. Hva som er god skikk og nødvendig for et formål er avhengig av hvordan du ønsker å bruke sitatene. For sitatleksikon gjelder også andre retningslinjer enn for tematiske samlinger. Klikk på referansetypen under for å finne ut hvordan du skal referere til den. Du kan også sortere på ulike typer kilder bok/artikkel osv. Kildekompasset er hovedsaklig basert på norsk APA-manual. Bruker du EndNote? Last ned norsk APA-stil.

Eksempelet viser hvordan du skriver referansen i teksten og i referanselisten, og også hvilke referansetype du bør velge ved bruk av EndNote. EndNote-stil for norsk APA. Du finner flere eksempler i Norsk APA-manual. English version: APA-examples Se. Her finner du informasjon om kildebruk og hvordan du skal unngå plagiering. Som student ved UiA plikter du å sette deg inn i reglene som gjelder for hvordan du skal henvise til kilder av ulike slag i skriftlige arbeider som leveres til vurdering/sensurering. Det er ikke entydige regler for hvordan man siterer og registrerer offentlige publikasjoner. Ulike fagområder har sine sedvaner og de bibliografiske stilene. Hvis du skal sitere en spesiell paragraf i loven bruker du Edit & Manage Citations i Word for å sette inn paragrafen.

Ieg Sponsorrapport 2018 Pdf
Water Lily Latin Navn
Xfinity Wifi Essentials
Mcd Steak Egg Cheese Bagel
Django Unchained Will Smith
Shin Ramyun Vegetable Mix
Forny Cpr-sertifisering Online Gratis
Cher's Dancing Queen Tour
Endelig Intervju E-post Takk
Brokeback Mountain With English Undertitles Online
Hot Wheels Carcade
Solidworks 2d To 3d Sketch
2015 Mazda Cx 5 Anmeldelser Forbrukerrapporter
1954 Liberty Bell Half Dollar Value
Metal Rings Michaels
Slc T20 League 2018 Tidstabell
Åpen Resultattavle For Golf
Ind A Vs Wi A Test Scorecard 2018
Blue Lagoon Drink
195 Euro Til Oss Dollar
Partnerskap Markedsstrategi
White Frame Tv 32
Winnie The Pooh Motta Tepper
Bambus Utskiftbare Strikkepinner
Rediger Video Jadi Boomerang
Massey Ferguson 1800
Bildetekst For Perfekt Dag
Har Jeg Fått Sepsis
Prom Sko Champagne Color
Nemacolin Woodlands Telefonnummer
Body Shop Produkter For Tørr Sensitiv Hud
Legg Til Standard Gateway Windows
3 Tier Shoe Rack Amazon
Lewis Carroll I Numberland
Kohls Bodycon Kjole
Child Dizzy At Night
Midlertidige Ideer Om Lagring Av Klær
Kurti Ladies Kurti
Redd Blueberry Ale
National Lotteries Board Lottery Results
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22
sitemap 23
sitemap 24
sitemap 25
sitemap 26
sitemap 27
sitemap 28
sitemap 29